Pure Enjoy FAIR 17 & 18 juni

about-me

Bij Kasteel Rosendael (GELDERLAND)

Welkom bij de Pure Enjoy FAIR 2017: hét luxe lifestyle evenement van Gelderland. Dit jaar is het zover na bijna 1,5 jaar kunnen wij eindelijk gebruik maken van het landgoed van Kasteel Rosendael om onze Pure Enjoy FAIR hier te organiseren.

Kasteel Rosendael beschikt over een van mooiste parken van Nederland, waar tijdens van de Pure Enjoy FAIR een sfeervol pagodedorp geplaatst zal worden. De bezoekers van de Pure Enjoy FAIR komen uit het hogere midden/ hoge segment die style waarderen, en houden van een goede, en mooie lifestyle producten.

De Pure Enjoy FAIR biedt u een unieke kans om uw producten of diensten op een persoonlijke, manier te presenteren. Tijdens de Pure Enjoy FAIR kunnen de bezoekers een breed scala aan producten en diensten uit verschillende lifestyle branches verwachten uit binnen en buitenland.

o.a: nieuwste trends, mode, lifestyle, sieraden, bijoux, kunst, auto’s, interieur, tuinarchitectuur, outdoor producten etc. Natuurlijk denken wij ook aan onze jongste bezoekers. Zij kunnen zich amuseren onder leiding van een kinder animatie team. (leeftijd 4 tot 16 jaar – geen kosten aan verbonden).


"Een imposant, historisch ingericht kasteel
in een park met veel bezienswaardigheden."

- Geldersch Landschap & Kastelen


Contact Details

Telephone: 06 - 26 76 88 61
Telephone: 06 - 57 79 45 03
Email: info@pure-enjoy.nl

Kasteel Rosendael
Rosendael 1
6891 DA Rozendaal
Nederland